Hogyan dolgozunk?

Telefonon vagy emailben történt egyeztetést követően a megbeszélt időre érkezünk az adott címre az autókárpit tisztítás elvégzésére. Gépeink összeszerelése néhány percet vesz igénybe.

A munkavégzéshez 50 méteren belül elektromos csatlakozási és vízvételi lehetőségre (nem kötünk semmit a vízhálózatra) van csak szükségünk, de ha nincs víz hozunk magunkkal és ha úgy alakul a 10. emeletről is le tudjuk vezetni az áramot.

Opel Astra “anyósülés” tiszttíás előtt (2021. április)
Ugyanaz az anyósülés pár perc múlva…

Ha a gépkocsi mennyezetét nem kell tisztítani akkor mindig a vezetőüléssel kezdünk, hogy az autó mielőbb használatba vehető legyen, majd következetesen haladva megyünk körbe az autókárpit tisztítással.

Munkánk igénybe vétele esetén megrendelőnk az alábbi “csomagok” közül választhat:

  • alap kárpittisztítás (első-hátsó ülések, fejtámlák, ajtókárpitok) 14.000,- Ft-tól
  • átlagos kárpittisztítás (első-hátsó ülések, fejtámlák, ajtókárpitok, alsó szőnyegezés az esetleges kivehető szőnyegekkel együtt, csomagtartó, kalaptartó) 19.000,- Ft-tól
  • teljes belső tisztítás – a fentiek minden plusz a műanyagok is (műszerfal, box, napellenzők, oszlopok, stb.) 24.000,- Ft-tól

A fent megjelölt árak egy normál 5 személyes gépkocsira vonatkoznak, a kombi, 7 személyes egyterű, stb. tisztítása nyilván valamivel többe kerül, ahogy az is lehet feláras, ha az autóban kutyát, macskát, nyulat stb. tartottak. (Ez nem utaztatásra vonatkozik, hanem konkrétan arra, hogy az állat ott élt az uatóban- mert van ilyen!)

A mennyezeti kárpit tisztítása külön tétel (nem tartalmazza egyik csomag sem) és függ annak állapotától, mert ha esetleg szakszerűtlen korábbi beavatkozás miatt valahol már megereszkedett akkor nem vállaljuk annak tisztítását.

További részleteket ide kattintva találhat.